Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kom ik van die slaperige gevoel af?

Koffie helpt niet. Dat maakt het bij me juist erger...
Suggesties?

Toegevoegd na 24 minuten:
- voor tijdelijke tips ;D

Weet jij het antwoord?

/2500

Douchen Sporten Wat eten Stukje wandelen spelletje spelen Kortom in beweging komen en vooral niet lekker in de zon gaan zitten, bank hangen enz. Prikkel je zenuwen en je hersenen.

??? heb je slaap over de hele dag, of wordt je niet uitgeslapen wakker? wordt je slaperig als het gaat schemeren? Als je de hele dag slaperig bent en gaapt ondanks dat je meer dan 6 uur hebt geslapen, dan zal je even naar een arts moeten. Als je veel eiwitten eet ben je ook over de hele dag veel vermoeider omdat je lichaam veel werk heeft om eiwitten af te breken. Te weinig gezond voedsels in ook niet raadzaam. Ik denk dat je toch even wat meer info bij deze vraag moet geven.

Bijna elke vorm van chronische ziekte heeft vermoeidheid als symptoom. Het is niet aan ons om je hierin raad te geven als je ziek bent. Bespreek met je arts wat je voelt. Het is misschien een bijwerking van een bepaald medicijn. Je arts zal je beter raad kunnen geven. Toegevoegd na 11 minuten: Aaah, in mijn reactie gelezen dat je injecties krijgt met Vit D. Een tekort aan deze vitamine geeft dat vermoeidheidsgevoel. Dan moet je nu je PC muis loslaten, en buiten in het zonnetje gaan zitten. Twintig minuutjes per dag is genoeg om een wat energie en vrolijkheid te tanken. Beterschap!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100