Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Juni 2010 voor het eerst een anafylactische shock gehad, heb nogsteeds rare gevoelens in mijn keel en mond (bijna een jaar later) is dit normaal?

In juni ben ik er jammer genoeg achter gekomen dat ik een Steenvruchten allergie heb en een bepaalde schimmel allergie. Ik heb in Juni een anafylactische shock gehad door het eten van kersen. tot de dag van vandaag heb ik af en toe dat er vanalles opzet in mijn keel en mond (vooral aan 1 deel van keel en mond), ook de tintelingen komen soms terug, niet in gehele mond maar gedeeltes. mijn gehemelte is ook bobbelig sinds die tijd. de shock vond ik erg eng maar het idee dat er nog steeds iets niet klopt vind ik nog erger, ik eet geen noten en bijna geen fruit meer.

Wat kan het zijn of zijn er andere mensen met de zelfde symptomen??

Weet jij het antwoord?

/2500

met allergieen moet je erg oppassen, het kan dodelijk gevolg hebben als je er niet op tijd bij bent http://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/312/anafylactische-shock.html Toegevoegd na 12 minuten: http://www.allergieplein.nl/wat-is-voedselallergie Toegevoegd na 17 minuten: http://www.allergologie.nl/Kruisreacties_en_voedselallergie.htm Toegevoegd na 20 minuten: ook uitkijken met produkten waarin het verwerkt zit Toegevoegd na 22 minuten: ik heb een soja allergie, en voel me alleen aardig goed als ik niks eet waar het in verwerkt zit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100