Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

is een hard of zacht bed beter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een matras moet afgestemd zijn op de gebruiker; een licht iemand heeft een zachtere matras nodig, dan een zwaar iemand. Een matras moet voldoende ondersteunen. Dit houdt in dat hij zacht genoeg moet zijn, om de glooiingen van het lichaam aan te nemen en hard genoeg, om niet compleet door te zakken. Per persoon moet dus gekeken welke hardheid meest ideaal is.

Ik had altijd rugpijn maar sinds 8 jaar heb ik een waterbed en wil'm nooit meer kwijt. Voor mijn rug ideaal !!( Kan je ook op proefslapen )

Ik heb zelf een waterbed en dat slaapt het fijnst vind ik. Maar dit komt ook grotendeels omdat ik hem al heb sinds dat ik 8 jaar ben.

Dag FeatherLight, ik zou naar een winkel gaan en matrassen uitproberen er even op gaan liggen hoe het voelt. Persoonlijk slaap ik het beste op een hard matras, terwijl mijn man die zwaarder is dan ik beter slaapt op een zacht matras. dus ligt aan de persoon wat het beste bij hem of haar past.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100