Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

mijn benen voelen alsof ik niet kan lopen, moeheid, dronken gevoel?

Ben constant moe, voel alsof ik dronken ben, benen willen niet, alsof ik val. En oorsuizen aan linkerkant.
Heb ook het gevoel dat mijn bloed als een razende door mijn lijf gaat. Dit al een jaar , iedere dag wat meer. Ik eet erg gezond, veel fruit, geen vette dingen. Help.

Toegevoegd na 6 dagen:
Bedankt voor alle goede adviezen, heb morgen (donderdag ) afspraak bij de huisarts, ben benieuwd, gr

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik neem aan dat je met deze klachten al een aardig tijdje bij de dokter / diverse specialisten loopt ? Dit lijkt me namelijk niks voor een stelletje leken. Mijn eerste ingeving is : ziekte van Meniere. (Heb ik helaas ook). Daar ga je niet dood aan maar lastig is het wel, met verminderend gehoor, vermoeidheid, tinitus (oorsuizen) en aanvallen van duizeligheid die soms heel extreem kunnen zijn. (omvallen, van je stoel vallen). De overige symptomen echter (gevoelloze benen, bloed voelen stromen ??) doen meer aan een hart- of vaataandoening danwel een auto-immuunziekte denken, en daar moet dus zeker naar gekeken worden. Voor al die aandoeningen maakt wat je eet niet zo veel uit ; je krijgt ze of je krijgt ze niet, en aangeboren - en omgevingsfactoren kunnen daar invloed op hebben, maar dat hoeft niet. Al met al meer dan genoeg reden om als de sodemieter naar de dokter te gaan, als je daar nog niet loopt. Als hij het niet weet, weten wij het hier natuurlijk helemáál niet.

HUP, naar de dokter!!!

Met dit soort klachten moet je naar de huisarts. Ik las hier al de ziekte van Menniere genoemd. Maar ook bij suikerziekte kun je je "dronken" voelen. Ga je daar snel naartoe? Echt doen hoor.

Met dit soort klachten moet je vaste klant op het spreekuur van je ars zijn. Je hebt maar één lichaam. Dit zijn signalen dat het niet goed met je gaat. Morgenochtend in de spreekkamer zitten bij je arts!

Waarschijnlijk ben je al vaak bij de huisarts geweest het afgelopen jaar. Heeft hij je bloed al getest? Het kan een ijzer- magnesium of vitaminetekort zijn. En dat kan je met gezond eten alleen niet oplossen. Het is aan je huisarts om uit te zoeken wat je hebt. Veel sterkte nog.

kan ook bloedarmoede zijn..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100