Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb een traagwerkende schildklier, hierdoor ben ik heel wat kilo's aangekomen. Wie weet hoe ik hier op een gezonde manier vanaf kom? ik eet gezond

Misschien zijn er medelotgenoten die hun ervaring kunnen delen met mij? Zijn er voedingsmiddelen die afvallen bevorderen? Ben benieuwd naar de reacties!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een direct antwoord heb ik niet voor je Kathlyn, maar bij onderstaand / gelinkt artikel vind je bijna 250 reacties van personen die ook met vragen over een te trage werking worstelen. Er wordt veel door lezers onderling gereageerd. Misschien kan je er wat mee ?

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/divers...

Phentermine is een top supplement als je wil afvallen

Aankomen gaat inderdaad erg snel, bij een traag werkende schildklier, hier is weinig aan te doen, je hele stofwisseling draait op lagere toeren. Als je goed ingesteld bent op de medicatie, is het gezond eten en voldoende bewegen. Er zijn geen wonder middeltjes, zelf heb ik allang geaccepteerd geen maatje 38 meer te hebben (en geen 40 en geen 42......:) Als je al gezond eet en voldoende beweegt, is er niets anders, helaas. Bedenk maar dat als je je goed voelt, dit al een hoop waard is, dan maar wat extra kilo's.

Je kunt je licht ook eens opsteken bij de patiëntenvereniging: http://www.hypomaarniethappy.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100