Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat help goed tegen spierpijnen?

Ik bn letterlijk oververmoeid en zit dus met spierpijnen in bijna elk spiertje. Me hele benen tot heupen onderrug schouders nek buiilk voelt strak aangespannen armen bovenarmen gewoon alles;s. Kruik helpt momentteel niet...
Een andere remendie misschien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lijkt mij het beste om eerst ens genoeg slaap te gaan nemen

Tijgerbalsem

ga in een lekker warm bad... helpt bij mij altijd :)

Tijgerbalsem. Maar het help ook om je spieren wamt te houden. Probeer te blijven bewegen door de dag heen.

je eiwitten aanvullen

Zwemmen, een beetje in een warm bad.

Veel bewegen! Je moet je spieren veel in beweging brengen dan gaat het sneller over! Een goede sport om al je spieren te bewegen zonder echt spieren over te belasten is zwemmen. Maar gewoon af en toe je spieren even los zwaaien, schudden of lopen is voldoende. Medicijnen raad ik persoonlijk af omdat ik het niet nodig vind.

1/zwem in extra warm water, heel rustig oefeningen erin doen 2/smeer met glucosamine van NOW, 3/neem veel rust en als het lukt nu en dan op 4/de fiets/home-trainer 3x 5 minuutjes trappen. 5/luister naar rustige muziek 6/en soms gewoon alleen maar stil zijn, niks doen. probeer ook gericht 7/3x per dag 5 te minuutjes (met een eierwekkertje oid) alleen maar stil te zijn als meditatie of rustoefening laat daarbij je gedachten als wolken voorbijgaan. heel veel sterkte met opknappen! Toegevoegd na 1 minuut: o ja, en af en toe een wandelingetje maken..

Niet sporten, maar gewoon de heledag in bed liggen stinken. Als je niet beweegt krijg je ook geen spierpijn. Gewoon de oorzaak wegnemen...

Weer je spieren warm maken dus veel bewegen aldus sporten/fitness

Vraag is hier niet te beantwoorden. Er zijn vele oorzaken. En elke oorzaak heeft zijn eigen behandeling. Een gebrek aan Calcium en/of Magnesium zou de boosdoener kunnen zijn, deze mineralen zijn vitaal voor de werking van je zenuwen, waardoor je krampen zou kunnen krijgen. Maar je hebt zelf in een reactie al B12 en ijzer genoemd. Waarschijnlijk ben je al naar de huisarts geweest, en zo niet, hoogste tijd dat te gaan doen. Even bloedprikken en je weet al een stuk meer.

seks :-)

Douchen/in heet bad. Masseren, blijven bewegen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100