Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik ben de laatste tijd heel erg moe. En ben daardoor bleek enn heb een klein beetje wallen onder mijn ogen. Morgen heb ik een shoot. Wat moet ik doen?

Eeen fotoshoot

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zelf afvragen, waarom het kan zijn dat je moe bent. Is het je leefpatroon, (te laat naar bed, te druk leven?). Indien dit niet van toepassing is, is het waarschijnlijk iets medisch en zou je naar je huisarts kunnen gaan voor hulp. De vraag is wat je kan doen aan de wallen en je bleke gezicht voor de fotoshoot van morgen. Vanavond op tijd je mandje in, je niet te druk maken op de avond, een lekkere douche nemen voor je gaat slapen en je daarna nog even lekker ontspannen. Geen Alcohol drinken vanavond en als je lekker en goed geslapen hebt en je hebt nog wallen onder je ogen kan je een lepel eventjes in de vriezer leggen en deze met de bolle kant (natuurlijk wanneer die goed koud is) zachtjes op je ogen drukken. Wallen worden dan over het algemeen minder. Na een goede nachtrust, zal je waarschijnlijk ook je bleke gelaatskleur kwijt zijn en anders kunnen vrouwen toch heel goed toveren met make-up?

Je lichaam is bleek én moe,wat kan duiden op een beginnende depressie. Dit is een veel voorkomende ziekte onder fotomodellen,omdat ze continu bezig zijn met de vraag " ben ik wel mooi genoeg,zullen de fotografen mij wel accepteren ? " Ook het feit dat je het hebt over een 'shoot' zegt genoeg. Je hebt het gehad met dat lege uiterlijke gedoe. Het is nu zaak om een pauze in te lassen,en je toekomst eens goed te overdenken. Vraag jezelf af wat je wilt met je leven. Een leeg bestaan als model,of een bruisend leven waarin je iets nuttigs kan betekenen voor de maatschappij.

Aan de make up vragen of ze extra hun best willen doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100