Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb last van duizeligheid wat kan ik eraan doen?

Elke keer als ik ga sporten heb ik sterretjes voor men ogen en dan daarna krijg ik het bloedheet en dan is het klaar dit proces duurt ongeveer 10 seconden. Ook heb ik vaak hoofdpijn. Maar ik span me op dit moment ook wel veel in. Wie kan me helpen? Of wie heeft advies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heb ik een hele tijd ook gehad. En in die tijd, sliep ik slecht en dronk ik weinig. Het kan helpen om voor het sporten wat suiker in te nemen, cola of een mars. En zorg zeker voor een flesje water! Als je hier langer last van blijft houden, kun je bij de huisarts bloed laten prikken, misschien is je bloedsuiker niet in orde. Succes ermee!

Goed in en uit ademen. Begin altijd heel licht, en ga steeds zwaarder, zo kan je zien waar je grenzen liggen. Als het steeds erger wordt, zul je eens langs de huisarts moeten. Toegevoegd na 4 minuten: genoeg drinken. niet teveel snoepen.

Dan heb je waarschijnlijk een tekort aan vocht. Drink je wel genoeg?

Jeetje heb jij je bloedsuikers wel onder controle????

Draag je een bri, zo nee, misschien een idee om je ogen te laten testen! ook zou het heel goed kunnen dat je een lage bloeddruk hebt! mijn man had er ook last van tijdens het sporten, die sterretjes zien en soms duizelig. Hij heeft nu een bril. Een vriend van me zei het ook al, hij moest ook een bril. Verder heeft mijn man ook een zeer lage bloeddruk en dat betekent dat je meer zout tot je moet nemen, probeer eens zoute drop! (gaf de dokter echt als tip) sterkte ermee!

is je bloeddruk wel goed ik heb dat probleem ook maar de huisarts verwees mij naar mijn opticien en mijn optien verwees mij weer naar mijn huisarts dus ik weet het ook niet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100