Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

als je pijn voelt bij de linkerkant van je lichaam en het gaat weg en kom terug want kan de gevolg ervan zijn

ik krijg pijn bij de linkerkant van me lichaam onder mijn borsten in mijn buik wat kan de gevolg ervan zijn ook voel ik mijn maag aan het vlammen

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou zeggen als dit helemaal fout voelt, bel dan en huisartsenpost bij jou in de buurt. Die kunnen je er meer over vertellen. Dan heb je sneller en deskundiger antwoord, en kun je ook geholpen worden. sterkte!

Ga ff langs de 1e hulp van het ziekenhuis en wacht niet tot dat er 30.000 GV leden een advies hebben gegeven. Laat ook evt huisgenoten of familie weten wat u hebt of waar u bent. Beterschap.

Dat kan van alles zijn, en de enige die daar echt deskundig advies over kan geven is de huisarts. Dus bel de huisartsenpost of neem morgen contact op met je huisarts.

Zit in de buurt van jouw alvleesklier. Als je meer wilt weten dan ga je echt naar de huisarts. Die kan iets voelen door palpatie (bevoelen van de buikwand). Het is een signaal van het lichaam wat je niet in de wind slaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100