Hoe reizen met e-sigaret?

Voor de vapers onder ons heb ik een vraag. Ik ga binnenkort naar Australie, ik reis via Amsterdam(Brussel vliegt niet naar Singapoer. Wel done Belgium) door naar Singapoer en van Singapoer naar Sidney. In Nederland, Belgie en Australie heb ik hier natuurlijk geen last van want in die landen is het gebruik van e-sigaretten niet verboden. Maar in Singapoer is het bezit, gebruik en verkopen er van veboden en dus ook het bezit verkopen en gebruiken van e-liquids met en zonder nicotine.

Maar nu is mijn vraag eigenlijk is er al iemand van jullie ooit in Singapoer geweest met een e-sigaret en hoe zit de wetgeving nu eigenlijk precies want ik ben op doorreis en ik kom eigenlijk niet in singapoer zelf ik blijf op de luchthaven. En kan ik hem het best in mijn koffer of in mijn handbagage steken want als je ze in je handbagage mee neemt worden ze afgenomen neem ik aan.

Alvast bedankt :-)

Weet jij het antwoord?

/2500

In verband met brandgevaar in het vrachtruim is het tegenwoordig bij alle maatschappijen verboden om het in je koffer (vrachtruim) mee te nemen. In de handbagage kan en mag alleen als jouw maatschappij dit toestaat, en dan mogelijk nog onder voorwaarden. Als je naar Australie vliegt via Singapore gelden er sowieso een heleboel voorwaarden over wat je mee mag nemen.

Bronnen:
https://www.wegwerpsigaret.com/nieuws/op-v...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100