waarom geven tandartsen in amerika zoveel narcose zelfs als het iets simpels is?

op tv zie ik mensne altijd voledig onder narcose en lachgas bij de tandarts ookal is het niet nodig. waarom doen ze dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Men is hier in Nederland wat terughoudender op dit gebied dan in Amerika. Daar worden vrouwen bij een bevalling ook veel eerder verdoofd dan hier in Nederland. Amerikanen zijn over het algemeen toch wat minder hard voor zichzelf dan wij hier in Nederland denk ik. Wij zijn over het algemeen wat stoerder, meer van het type niet zeuren gewoon doen. Er is dus verder geen speciale reden voor die narcose bij eenvoudige tandartsbehandelingen.

In amerika wordt een verdoving standaard altijd aangeboden en geadviseerd binnen de medische wereld en om die reden maken mensen er eerder/altijd gebruik van.

Een belangrijke factor wordt hierboven vergeten. Amerikanen zijn ook erg bezorgd om hun veiligheid en dat zou juist reden moeten zijn om van narcose af te zien. Met een gebrek aan stoerheid heeft de toepassing van narcose weinig te maken. De werkelijke reden is dat gezondheidszorg een commerciële aangelegenheid is. Gezondheidszorg in de VS heeft vaak bitter weinig te maken met gezondheid. Het is daar allang zo dat als de ziekenhuizen staken, er minder mensen overlijden. Maar sinds de privatisering van de zorg gaat het in Nederland ook die kant op, dus wellicht zien we straks in Nederland ook steeds meer onnodige verrichtingen. Het aanbod creëert de vraag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100