Eens maar NOOIT meer verstandskies laten trekken. Iemand alsjeblieft tips?

Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn verstandskies laten trekken. Sinds dien ben ik DOODS benauwd voor het trekken. Ze waren erg aardig, maar mijn wortels groeien krom, dus echt lekker ging het niet. Ik begin weer last van mijn kaak te krijgen en mijn kies ligt ook nog horizontaal. Ik lig er echt wakker van, ik ben zo ontzettend bang. Ik durf echt niet meer. Ik ben niet bang voor de tandarts, maar ik kan niet tegen de spuitjes en snijden enzo. Heeft er iemand misschien tips? Dan kan ik van de pijn af in mijn kaak. Alvast heel erg bedankt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Meer dan 1.000.000 Nederlanders gaan vanwege grote angsten niet naar de tandarts. U verkeert dus in een groot gezelschap. Je zou aan je eigen tandarts kunnen vragen welke behandeling hij/zij adviseert. De tandarts kan u namelijk doorverwijzen naar een Narcose tandarts. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een NarcoseTandarts De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkunde. In mei is er bv een Narcose tandarts gecontroleerd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg en positief beoordeeld.

Bronnen:
http://narcosetandarts.nl/

Er zijn 43 tandartsen met het specialisme angsttandarts in Nederland! Zie bron. Informeer eens bij een zorginstelling bij je in de buurt. Soms zijn er 1 of meerdere tandartsen in dienst, die gespecialiseerd zijn in werken met mensen met een angst voor de tandarts. Deze tandartsen nemen ook mensen van buiten de zorginstelling op in hun praktijk. Zie bron.

Bronnen:
http://meeugv.socialekaartnederland.nl/org...
http://www.zorgkaartnederland.nl/tandarts/...

Vraag je tandarts voor een verwijzing naar de kaakchirurch ,als de kies eruit moet moet hij eruit en de kaakchirurch kan dat eventueel onder volnarcose uitvoeren

Misschien kan je een kalmerend middel slikken? Bij de drogist verkopen ze Stressmoments van Valdispert. Die pillen bevatten o.a. een enorm hoge dosering valeriaan. Mijn ervaring is dat het echt werkt. En anders misschien je huisarts vragen om chemische middelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100