ik vind mijn tanden echt geel, hoe kan je dat voorkomen? en ze witter laten lijken? ps. ik poets wel gewoon elke dag mijn tanden hoor!

Toegevoegd na 27 minuten:
'k ben 14!

Weet jij het antwoord?

/2500

Paradontax tandpasta gaan gebruiken. Heeft een rare smaak maar het went. De tube met rode design zorgt voor mooie witte tanden

je tanden bleken is een optie. Kan tot 6 tinten witter, kost iets van 150 euro. Maar weet niet hoe oud je bent want mag niet elke leeftijd zelfstandig geloof ik.

Als jouw tandarts niet ook vindt dat je hele gele tanden hebt, dan zit het probleem tussen je oren en niet in je mond. Een goede oplossing is dan om minder met je uiterlijk bezig te zijn en niet zo vaak in de spiegel te kijken. Tanden horen niet spierwit te zijn. Je kunt met een whitening-tandpasta poetsen, maar daar zie je waarschijnlijk weinig effect van.

Sommige mensen hebben nu eenmaal wittere tanden dan anderen. Dat komt vaak door het glazuur. Bij sommige mensen is het tandglazuur nogal doorschijnend, zodat de gelige kleur van het tandbot er doorheen komt. Dat is nu eenmaal zo... Het bleken van je gebit kan een oplossing zijn, maar tast wel (nog steeds, ondanks andere berichten) het glazuur aan, waardoor je gebit verzwakt. Als het probleem wordt veroorzaakt door aanslag, dan is het natuurlijk een kwestie van beter poetsen en flossen. Vooral warme dranken en roken veroorzaken tandaanslag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100