Blaar binnenkant van mijn onderlip, hoe kan dit sneller weggaan?

Ben afgelopen donderdag naar de tandarts geweest en die heeft wat tand plak verwijderd, en is daarna met een soort borstel overal langs heen gegaan, nu heb ik last van een blaar maar zit op een rotplek , is er een manier waarop het sneller weg kan gaan en zo ja, welke?

Weet jij het antwoord?

/2500

vooral vanaf blijven, de binnenkant van je lip is slijmvlies en dat herstelt erg snel, zeker als je er niet aan zit.

Spoelen met Listerine mondspoeling met antibacteriële eigenschappen. Door te spoelen bereik je de volledige mond en zal je probleem vlug opgelost zijn.

Bronnen:
http://www.listerinemondwater.nl/mondverzo...

Je zou kunnen spoelen of deppen met Kamillosan. Dit verzacht de pijn in ieder geval en is homeopatisch. Verkrijgbaar bij de drogist.

Spoelen met waterstofperoxide (drogist of apotheek). Dat ontsmet goed en de blaar is met een dag of twee, drie weer weg.

nou, ik weet niet zeker of het echt speciaal hiervoor helpt maar als ik zoiets heb dan neem ik een kop groene thee met een lepel zoetstof en 2 eetlepels citroensap en dan voel ik me al wat beter........

klinkt heel vies, vasaline erop smeren binnen een dag ben je er van af (heb zelf een beugel en als ik een blaar heb doe ik dat ook)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100