Waarom moet je hetzelfde doen als je wilt bijkomen als wanneer je wilt afvallen?

Dit is misschien een domme vraag, maar ik heb op de BMI site opgezocht wat je moet doen om gewicht bij te komen als je te licht bent en daar staat dat je gezond moet eten en veel moet bewegen, maar dat is ongeveer hetzelfde als wat er staat wat je moet doen als je wil afvallen. Hoe kan het dat je hier hetzelfde voor moet doen als je het tegenovergestelde resultaat wilt bereiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vind ik niet zo vreemd. Het gaat erom dat je GEZOND leeft. Dat bestaat uit eten EN bewegen. Als je dat doet, dan krijg je het gewicht dat bij je bouw en lengte hoort. DUS: als je te licht bent kom je aan, ben je te zwaar dan val je af.

Gezond eten in dit geval is relatief. Als je wilt aankomen bestaat gezond eten/je dieet namelijk uit iets meer calorieën dan wat je gewoonlijk verbrand. Als je wilt afvallen bestaat gezond eten/ je dieet uit iets meer calorieën dan wat je gewoonlijk verbrand. Veel bewegen kan je ook op verschillende manieren bekijken. Een aankom fitness routine bestaat gewoonlijk uit meer krachttraining en minder cardio. Dit wordt gedaan om meer spiermassa op te bouwen. Een afval fitness routine bevat gewoonlijk meer cardio om meer vet te verbranden. Correctie: Als je wilt afvallen bestaat je aantal calorieën uit iets MINDER calorieën dan wat je gewoonlijk verbrand.

Toegevoegd op 17 augustus 2020 05:04: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100