Hoelang zijn testbewijzen nodig om binnen te komen in o.a nachtclubs?

Hallo, ik ben een muziekliefhebber en ga graag wel is uit.

Nu kan het wel weer op een andere manier maar om persoonlijke redenen en daar gaat dit verder ook niet over zit ik erg te twijfelen voor die vaccinaties.

Ik wil wel is een keer naar een club ergens de komende twee weken maar nou zag ik dat je, je moet laten testen en dat is verder helemaal duidelijk voor mij.

Alleen je kan dan niet meer spontaan iets doen.. altijd maar plannen en stel er is geen plek meer daar gaat je avond.
Plus het is niet leuk om elke keer voor een leuk iets je te moeten laten testen.

Hoelang blijft dit ? Want als het voor omgevaccineerde altijd is dan krijg je wel erg de neiging om je toch te laten vaccineren vanwege het gemak...

Gr

Weet jij het antwoord?

/2500

De tijdelijke testbewijzenwet pas vervalt pas op 1 juli 2022. Tenzij deze verlengd wordt. De kans dat je voor die datum zonder testbewijs een nachtclub binnenkomt, is dus klein. Het coronavirus zal waarschijnlijk nooit meer verdwijnen. Men sluit een volgende golf in de herfst niet uit, vooral niet omdat een nieuwe variant (Delta plus, AY.1) zich nóg makkelijker blijkt te verspreiden. Vaccineren lijkt me wat dat betreft een kleine moeite, vooral omdat je hierdoor ook anderen niet meer kan besmetten. (De kans dat je een ander kunt besmetten, veel kleiner wordt)

Toegevoegd op 26 juni 2021 06:51: tekst
Bronnen:
https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/35...
https://www.nrc.nl/nieuws/2021/04/19/tweed...
https://www.hln.be/buitenland/india-ongeru...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100