Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wie weet waar je sint janskruid thee kan kopen en werkt dat net zo goed als de pillen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

bijvoorbeeld bij De Tuinen je kunt van het kruid thee zetten. je kunt het in de winkel halen, of via internet bestellen. http://www.detuinen.nl/rustgevers/sint-janskruid/de-tuinen-sint-janskruid.html hier alvast de link dan kan je het zo bestellen. succes

In alle kruidenwinkels is Sint Janskruid te koop. Reformhuizen, natuurwinkels, biologische winkels, natuurdrogisterijen. Het is echt niet moeilijk te vinden. Als je kruiden als medicijn gebruikt moet je er in elk geval op rekenen dat je niet gelijk merkt dat het werkt. Je moet echt langere tijd van het kruid gezette thee drinken voordat je kunt merken dat het effect heeft. Soms verergeren de klachten eerst, en dat hoort erbij. Want dat is de werkwijze van natuurlijke middelen: als je het kruid zou gebruiken terwijl je gezond bent dan wordt je er juist ziek van. Als je snel effect wilt zijn chemische medicijnen beter.