Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Bestaat er nu geen huis en tuin middeltje om te stoppen met roken.

Overal zijn er middeltjes voor om iets op te lossen. Vlekken verwijderaars om maar wat te noemen. Is er echt niets buiten wilskracht en kauwgom om je die steun te geven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben nou al een jaar gestopt met roken, na bijna 20 jaar, en ik moet zeggen de enige echte manier om te stoppen met roken is gewoon HOPPA in één keer! Ik heb geen kauwgom gebruikt, gewoon het feit dat ik me geld beter kon gebruiken om daar boodschappen van te doen, maakte al dat ik veel verder kwam met het stoppen met roken. Zes euro als je daar bij de AH 9 broden van kan kopen, of een paar pakken drinken of andere zaken... dat is toch wel een goeie motivatie (anders hb je te weinig eten in huis) Het enige huis tuin en keukenmiddeltje is niet een of ander duur probeerseltje waar bedrijven maar al te graag een slaatje uit proberen te slaan, maar dat ben JIJZELF. En niet iets anders. Dus, gewoon doen, niet meer kopen, ga iets anders doen op moment dat je wilt gaan roken, ga niet bij rokers staan, ga even weg als je ziet dat er gerookt wordt, want je weet zelf ook wel dat als je ziet dat iemand rookt je de drang niet kan weerstaan om er een te bietsen / vragen. persoonlijk vindt ik het ontzettend fout om kauwgom te gaan eten, of iets anders, want ja daar kom je ook van aan, ook al denken veel mensen van niet. Op moment dat je wilt gaan roken zou je eigenlijk huishoudelijke taken moeten doen, of iets anders doen wat afleiding geeft, maar probeer te voorkomen dat je meer gaat eten e.d... want dat is bijna een nieuwe verslaving en daar zit je ook niet op te wachten... Dus sorry, wilskracht is toch de enige huistuinenkeukenmiddel om ervan af te komen..

Ik weet niet of het onder "middeltjes" valt, maar een geliefd persoon die sterft aan longkanker is de beste eye opener! http://youtu.be/i_Rei-oOIM0

Bronnen:
http://youtu.be/i_Rei-oOIM0

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100