Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wie kent merken van orthomoleculaire voedingssupplementen?

Beter gezegd wie kent voedingssupplementen die gebaseerd zijn op de orthomoleculaire leer/wijze

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Solgar, Now foods, Metagenics, Carslon Labs Onderstaand link is mij favourite online winkel. Uit Amerika maar met verzendkosten nog 30 % goedkoper dan in Nederland. Je hebt wel een creditcard nodig om af te rekenen. Succes

Bronnen:
http://www.iherb.com/

Beste, Om toch maar even in Nederland te blijven, enkele website's die misschien interesant voor jou zijn: http://www.liberherbarum.com/Pn0103.HTM http://www.herbalhaven.com/ http://www.weleda.nl/ http://webwinkel.gezonder.nu/ http://www.vitalitools.nl/ Mijn ervaring is dat je toch wel kwaliteit verschillen hebt in in artikelen die je kunt kopen bij b.v het kruidvat of een online website. -de prijs is ernaar- bijv. Gingseng. ''Suplementen is een toevoeging'' Gezond is ook een bio winkel of een kaasboederij die ook allerlei goede streekprodukten verkopen. Ook diverse groente/fruit boeren die echt Hollandse producten verkopen.

Ik werk zelf met de producten van Wellness International Network. Hoogwaardige producten waar ook veel orthomoleculair geschoolden mee werken of de producten ondersteunen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bronnen:
http://www.mywinwebpage.com/youtotalwellness

ortica Zie ook de webshop van de roode roos waar veel orthomoleculaire supplementen verkocht worden, op recept van een arts.