Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Pijn in mijn hielen, zegt dit iets in de voetreflex techniek?

Ik heb gelezen dat hielpijn ( in het midden van de hiel) , te maken kan hebben met de geslachtsorganen. Dan denk ik in de richting van hormoonproblemen ofzo. Wie heeft hier ervaring mee. Sceptische antwoorden kan ik niks mee.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk eerder dat je met hielspoor te maken hebt. Heb ik ook last van gehad, is verschrikkelijk pijnlijk, vooral als je begint met lopen. Via de dokter kom je dan bij een podoloog terecht en met inlegzooltjes kan het overgaan.

Mijn broer had ook pijn in het midden van zijn hiel en toen is hij naar de dokter gegaan en daarna naar de specialist. Wat bleek nou, hij liep te veel op de buitenkant van zijn voeten en hij kreeg zooltjes. Na 3 dagen had hij geen last meer van zijn hielen. Dus ik zou gewoon even nar de dokter gaan ;D

Het kan ook een ontsteking van je peesplaat in je voeten zijn. Dat geeft dezelfde klachten als hielspoor, maar dat is een verbening in je hiel en één ontsteking is dat niet. Wel idd even naar een podotherapeut voor zooltjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100