Betaalde sites.Heb jij er een waar alles zoals beloofd werkt?Actief is,en ook ECHT uitbetaald?Waar je snel punten/geld kan verdienen?

Sites,zoals -5euromail-onlinecashen-hartejagertje-euroclix
ben je eewig punten aant verzamelen,die je uit zou kunnen laten betalen,maar het werkt niet,of ineens zijn er zonder reden minder punten ineens ofzow.Dat schiet niet op

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Moneymiljonair en Euroclix betalen zeker uit. De rest waarschijnlijk ook. Je wordt niet snel rijk mee, maar als je dagelijks een stuk of 10 van die sites weet bij te houden, tikt het doch aan. Gewoon als spaarpotje zien. Niet gelijk laten uitbetalen, want hoe meer je erop heb staan is het vaak in verhouding meer waard. Onderzoek dat eerst. Moneymiljonair gaat het snelst, dat is mijn ervaring. Toegevoegd na 4 minuten: Als je bereid bent om de vele enquêtes in te vullen kan het wél sneller gaan, maar je wordt plat gebeld. Toegevoegd na 7 minuten: Tot slot hier een link naar die sites met informatie: http://www.easycentjes.nl/

Uit eigen ervaring weet ik dat euroclix netjes uitbetaalt. Ben ook uitbetaald door: Moneymiljonair Surfrace Zinngeld Moneyplace

Euroclix werkt perfect. Alleen sinds een tijdje krijg je maar 1 clix ipv 2 bij een mailtje

www.alex.nl Daar kan je snel geld verdienen. ... maar ook kwijtraken...

Moneymiljonair is 1 van de beste, ik heb hier al 4 keer kunnen laten uitbetalen. Wat verder snel verdiend zijn enquetes invullen, je bent wat langer bezig om alles in te vullen, maar je verdiend vaak 0,10 euro per vraag.

Hou in uw achterhoofd dat die sites er zijn voor zichzelf, niet voor u. Gewoon werken verdient sneller, makkelijker en heeft nog meer niet te verwaarlozen voordelen.

kingolotto,

jiggy betaald ook uit maar maar het duurt heel lang voordat je veel geld hebt gespaard

Heb er zoelf nog geen gevonden, de opbrengsten wegen niet op tov de uren. Je kan wel als affiliate producten verkopen via www.paypro.nl.

Bronnen:
www.paypro.nl

Er zijn diverse gecontroleerde overzichten op internet te vinden van programma's die doen wat ze beloven. Van de links hieronder biedt Reclamemails een overzicht van betaald mails lezen en Surveyweb een overzicht van betaald enquetes invullen. Nadeel van dergelijke programma's is wel dat je pas wordt uitbetaald vanaf een minimum uitbetalingsbedrag. Voor zover ik weet zijn er bij dit type programma's geen mogelijkheden om binnen een week € 100 euro of meer te verdienen helaas.

Bronnen:
http://www.reclamemails.nl
http://www.surveyweb.eu

Opinionbar, maar hier moet je wel enquetes voor invullen. Soms krijg je hier 1 euro voor 1 enquete. En ja absoluut moneymiljonair en Jiggy.

euroclix betaalt keurig uit. rijk zul je er niet van worden, maar als je graag zinloze mailtjes opent heb je toch af en toe wat zakgeld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100