Wat zouden jullie adviseren? (zie uitleg)

In september komt de nieuwe flyer van mijn bedrijf weer uit. Op de vorige flyer, A5 formaat, had ik 6 van de toen 8 massages erop gezet met een korte uitleg. Ik merkte dat dit wat extra klanten opleverde. Echter komen er in de komende periode 4 nieuwe massagevormen bij die ik wel graag wil publiceren en leer in augustus en september. Nu is mijn vraag dus vooral wat zou ik doen; zou ik vooral de meest gekozen/ nieuwe massagevormen uitlichten met wat meer tekst en dan de rest alleen tarieven noemen, of misschien toch een grotere flyer/folder, wetend dat maar een deel echt gelezen word en het weggegooid geld kan zijn of iets totaal anders? Graag jullie advies!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou voor de kleinere flyer gaan met slechts een beknopte uitleg van de nieuwe massages. De bestaande massages zou ik laten voor wat het is. Neem een opvallende kleur anders dan rood of geel.

Neem een kleine flyer en noem aan de voorkant de massages die je geeft. De wat onbekendere massages vermeldt je b.v. met een * . Achterop kun je de sterretjes toelichten. Te veel tekst wordt inderdaad niet gelezen en op deze manier kunnen mensen toch zien wat de massage inhoudt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100