Wat is een leuk spaardoel voor 14 jarige.

Niet elektronisch

Weet jij het antwoord?

/2500

Een nieuwe fiets! Als je die wilt. Of dingen om je kamer te veranderen.

Zonnebril, fiets, skateboard (ligt aan je type), vakantie.. Persoonlijk zou ik maar gewoon sparen, opdat wanneer je wat leuks tegen komt je het kan kopen!

* de complete Harry Potter verzameling * Een leuke verzameling van bv. stenen veel meer heb ik er niet :S ik hoop dat je er wat aan hebt!

Er staat niet bij of het om een jongen of meisje gaat? Muziek, Dvd's, Sport artikelen, nog meer geld, Voor later! Scooter (je kan het maar alvast hebben)

Een gitaar, extra dingen voor bij een gitaar (of ander instrument) voor later (ben ik aan het doen, ik heb het gevoel dat ik het later harder nodig heb dan nu) een vakantie misschien (heb je het in een paar jaar wel bij elkaar) een huisdier een dvd-box van een leuke tv-serie een cursus ergens in een lekker geurtje een rijbewijs (eerst voor een scooter misschien) (toch wat electronisch) een laptop, of dvd- of blue ray speler een bedrag om je hele kamer een make-over te kunnen geven door bijv. de halve ikea leeg te kopen. Het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel geld je al hebt en hoe snel je bijverdient.

je kan sparen voor je sudie zodat je in die tijd niet alleen hoeft te werken maar ook kan feesten en/of bij een studenten verniging kan aansluiten.

de brommer. Nog 2 jaar te gaan, dus misschien lukt het voor de 16 e verjaardag om het geld bij elkaar te krijgen.

je kan ook sparen voor je auto-rijbewijs. dat word alleen maar duurder en als je nu vast wat opzij kan zetten kan je meteen op je 18e beginnen.

Sparen voor later, als je op kamers gaat wonen moet je toch ooit de boel inrichten. Een paar jaar vastzetten voor een hogere rente.

ik zou verder sparen voor later. Denk dan aan je auto rijbewijs halen en een leuk autotje, en als je veel gespaard heb dan kan je als je later een huis heb om een complete inboedel kopen en om alles na eigen smaak te maken. Vind dat een goede doel om te sparen voor later.

Leuke kleren en schoenen. Een muziekinstrument. Boeken.

Als je graag op een club of les (muziek o.i.d.) wilt en de ouders kunnen of willen dat niet betalen, is dat een belangrijke optie. Creatieve talenten ontplooi je het beste als je jong bent en je leven kan er een stuk leuker door worden! Is dat allemaal niet aan de orde: gewoon lekker voor een deel uitgeven (kaartjes concert/voetbal/dierentuin) en een deel achter de hand houden voor onvoorziene zaken. het zal niet lang meer duren voor je totaal andere interesses krijgt. En dan is je verzameling voetbalplaatjes, postzegels, suskes en wiskes (ik noem maar eens wat hoor) niks meer voor je waard.

Sparen om geld achter de hand te hebben is een goed doel op zich. Je kunt er een doel achterhangen maar als je iets graag wilt hebben kan je het misschien al kopen of anders hoef je nog maar een klein stukje te sparen.

sparen voor een pc . Veel informatie op alle gebied.

Ik zou als ik jou was sparen voor een mooie vakantie als je geslaagd ben bijv.

waarom zou je sparen voor een doel dat verder weg ligt? als je je geld op een rekening zet, is het volgend jaar minder waard dan nu want de rente is lager dan de inflatie

-PS4 -Games voor de PS4 -Racestuur PS4 bij F1 2017 -Een standaard voor het stuur of een racestoel Het is misschien duur maar wel superleuk O ja of een nieuwe telefoon

Bronnen:
http://www.mediamarkt.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100