Ouders geven spaargeld kind niet terug, wat nu te doen?

Jarenlang wouden mijn ouders het grootste deel van mijn inkomen sparen om die regel mocht ik thuis blijven wonen, anders zou volgens hun alles aan de wiet opgaan.
Nu jaren later woon ik zelfstandig op mijzelf, en wil graag al dat geld terug, wat ze gespaard hebben, dit zijn tot wel enkele duizenden euro's. ouder zegt: "je kunt niets bewijzen" "je krijgt je geld niet terug", wat moet ik nu doen en waar kan ik het beste terecht. Ze hebben het geld waarschijnlijk op een of hun rekeningen gezet. Is het zo dat ik niets kan bewijzen, en ongelofelijk veel pech heb gehad hiermee, en kunnen ze maar zo ongestraft mijn (spaar)geld blijven beheren? Ik sta niet onder curatele, heb ook nooit onder curatele gestaan, en ben niet verstandelijk beperkt, wat nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben bang dat hier niets tegen te doen is. Je hebt het geld vrijwillig overgemaakt en het staat nu op een bankrekening van je ouders. De bedoeling van je ouders was goed. De enige oplossing lijkt me: opnieuw in overleg. En ik mag toch hopen dat jij een uitdraai van de bankafschriften hebt gemaakt gesorteerd op het rekeningnummer van je ouders zodat je precies kunt zien welke bedragen je hebt overgemaakt om te sparen. Bij-de-weg: hebben ze ook al over kostgeld gesproken? Misschien wordt het wel verrekend als je een bedrag terug gaat krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100