Heeft de financiële crisis invloed op jouw vakantiebestemming?

Zoja, hoe los je dat op (of heb je dat opgelost)?

Of ken je iemand die daarmee te maken heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, lastig werk te vinden.. hoop dus dat ik nog wat vind en anders misschien een veel goedkopere last minute.

Nope. Reizen is één van mijn grootste hobbies. Ik werk er het hele jaar hard voor, dat wil ik niet daarop gaan bezuinigen.

Nee! Heb er eerlijk voor gespaard! En mijn loon blijft 't zelfde.. dus ik heb er geen last van! 1,5 week Turkije! Here I come! Moet alleen nog die vreselijke Hepatitus A prik halen. Laat ik nou net niet tegen naalden kunnen.. hihi

Nee hoor niet op de vakantieBEstemming en niet op de vakantiestemming :-)

Ja ik ga nu naar Ootmarsum

Nee. Sterker nog, voor het eerst sinds jaren ga ik echt een vliegreis met apartement boeken in plaats van gewoon in de auto te stappen met een tent in de achterbak en naar de zon te rijden. Tegen de tijd dat we gaan hebben we twee turbulente jaren zonder vakantie gehad, dus mag het ook wel een keer, onszelf trakteren op een relaxte vakantie voor dummies. Geen inpakstress, alleen kleren mee. Geen getuur op wegenkaarten, geen file rond Parijs, geen toerbeurt met rijden, geen camping zoeken, geen tent opzetten, geen kilometer hiken met de afwas naar het dichtsbijzijnde waterpunt. Allemaal dingen waar we geen hekel aan hebben (de vrijheid van zo'n vakantie is namelijk geweldig) en waar we intussen bedreven in zijn. Maar een keer een echt luie vakantie waarin je alleen op hoeft te komen dagen op Schiphol met een tasje kleren is ook wel eens leuk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100