Waarom doen alleen bekende mensen mee aan reclamespotjes?

waarom geen gewone nederlander!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je herkent de bekende nederlander, en een deel van de menen zal reageren met 'Als ... het gebruikt, dan moet ik het ook gebruiken'. Het idee dat bijna alle spots bekende nederlanders hebben klopt niet. Alleen blijven deze bij jou beter hangen (Waarschijnlijk door de irritatie; Alweer zo'n promi) en lijkt het alsof hjet er zeer veel zijn ;)

Ik zie meer reclamespotjes met mensen die ik helemaal niet als bekende Nederlander herken. Toegevoegd na 1 minuut: Ook bekende mensen zijn overigens ook maar gewone mensen hoor. Of gewone Nederlanders, net wat je wilt.

Omdat in de meeste gevallen bekende Nederlanders meer aanspreken bij het volk. Bovendien houden de meeste BN'ers wel van een schnabbeltje hier en daar!

Bekende mensen trekken de aandacht. En dat is de bedoeling van reclame!

Bekende nederlanders hebben vaak veel fans en daardoor hopen de bedrijven die het product aanprijzen er veel van te verkopen. als ik zou zeggen dat een shampo goed is dan geloofd niemand mij , maar als marco van basten dat zegt dan geloven dat heel veel mensen , en vooral zijn fans.

Er zyn slechts enkele spotjes met bekende nederlanders oa barry hay - brillenmerk/zaak . Maurice de hondt- energiemaatschappij. De rest zijn toch echt onbekende hoor!

Omdat men dan denkt ,O Herman Huppelepup gebruikt het ook,dan moet het wel goed zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100