Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is ssnPay2d prepaid creditcard?

Wat is het en kan je er ook in winkels mee betalen?

https://www.primera.nl/pay2d

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
615

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ja, u kunt er ook in winkels mee betalen.

De pay2d card werkt als een gewone creditcard, met het grote verschil dat u geen krediet krijgt. Voordat u de kaart kunt gebruiken zet u er geld op via iDEAL, bankoverschrijving of een oplaadpunt. Zo kunt u nooit meer geld uitgeven dan u heeft, betaalt u geen rente en hoeft u geen ingewikkelde aanvraag te doorlopen.

Betalen kan op meer dan 24 miljoen punten wereldwijd waar Visa wordt geaccepteerd. Daarnaast beschikt de kaart over V-Pay. Met V-Pay kunt u pinnen in winkels, gewoon via de pin-automaat. Dit is een functie die een traditionele creditcard en de meeste andere prepaid creditcards niet hebben.

Een nadeel ten opzichte van een gewone creditcard is dat de Pay2d-kaarten geen aankoopverzekering bieden.
De kaart is relatief duur: € 10 voor het aanschaffen en € 2 voor het opwaarderen bij een verkooppunt. U kunt er slechts eenmalig maximaal € 150 op storten.
De kaart is tot 1 jaar na aankoop geldig (tenzij u de kaart upgrade naar plus). Na dit jaar wordt er een maandelijkse vergoeding van € 1,50 in rekening gebracht voor 'het beheer van het resterende saldo'. U kunt het saldo ook voor € 5 laten overboeken naar uw bankrekening.
(Lees meer...)
SimonV
6 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
+ erg nadelig, onhandig, duur en overbodig.
Gewone Mastercard en visa card is genoeg.
SimonV
6 jaar geleden
Als je geen Visa card kunt krijgen en toch eenmalig iets wilt kopen op een Amerikaanse site, kan het een uitkomst zijn.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding