welke cadeau moet ik voor een jongen van 13 kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het ligt er aan wat hij leuk vindt! In de richting van games zit je bijna altijd goed!

Condooms!

Spulletjes voor zijn fiets, altijd leuk. Koop een sponsje, doekje, spraytje, lampje, garagezeep etc. en een simpele plastic gereedschapbak. Folie erom en je bent klaar, en bij de Action bijvoorbeeld kan je makkelijk onder een tientje dit voor elkaar sprokkelen.

Skates, of skeelers, een hockeystick? Voetbal, volleybal, basketbal, leuke basebalpet, mooie schoenen, die """||in|| zijn. Een boekenbon, of een gamebon. Stripboeken.

Deoderant, Aftershave, leuke film, muziek die hij leuk vind. Cadeubon of snoep.

cd/dvd bon

Nintendo DS/ playstation 2 of 3

Een polstok om over sloten te springen

Bioscoopbonnen zodat hij zijn vriendin mee uit kan vragen. Als hij van vissen houdt dan zit je ook goed want een sportvisser heeft nooit genoeg haken, hengels enz. Ook een visakte is dan welkom. Een abonnement op een blad met een onderwerp waar hij gek van is, is ook altijd welkom.

een prachtige mooie nieuwe mobiele telefoon of een nieuwe fiets

Hangt er van af wat het budget is, zijn belangstellingen zijn of wat jij hem graag zou willen geven. Misschien een huisdier want ik wilde rond die leeftijd graag een herder. Maar misschien het allerhandigst vraag het hem zelf op de eh.. man of jongen af.

En als je echt geen leuk idee tussen bovenstaande vindt kun je ook altijd gewoon geld geven. Een leuke verjaardagskaart met wat geld in de envelop. Mijn zoon (nu 14) wil het liefste geld hebben, en meldt van tevoren aan iedereen waar hij voor aan het sparen is. Op die manier weet ook iedereen waar het geld aan wordt uitgegeven. Dit zijn dan toch duurdere dingen die hij anders niet zo 1,2,3 voor zichzelf kan kopen. Zo heeft hij een I-Pod gekocht, een aantal bijzondere Star-Wars-lego sets (zijn dus megaduur), en een halve laptop toen hij naar de middelbare ging. De andere helft had zijn oma gedoneerd.

Cd, dvd, bioscoopbon. Toegevoegd na 3 minuten: Of gewoon geld.

leuke tijdschrift(en) over zijn hobby's.

het maakt niet uit wat je hem geeft hij moet er maar blij mee zijn wat hij krijgt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100