Welke bedrijfstak profiteert het meest van de financiële crisis?

elk nadeel heeft toch ook zijn voordeel

de één zijn brood is een ander zijn brood

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk de supermarkten en dan met name de goedkopere,aldi en lidl. De andere geven hun produkten 2 voor de prijs uan 1 weg.

re-intergrartie bureau's , die mensen die werkeloos zijn geworden weer aan een baan moeten helpen. Sollicitatie cursussen, choaches ed

vooral de overheid gr x

Gerechtsdeurwaarders en faillisements executeurs

Curatoren, incassobedrijven, deurwaarders.

Onder andere de kapitalisten die tegen woekerrentes geld lenen aan Griekenland.

De banken. Deze hebben er zo'n rommel van gemaakt dat ze om hadden MOETEN vallen. Nu zijn ze gered met geld van de "arme" belastingbetaler, en de rotte appels blijven in de mand zitten. Deze rotte appelen zullen voor toekomstige generaties nog zuurder zijn, dan we nu meemaken.

De Ikea. Het was altijd al erg druk, maar sins de financiele crisis is het er nog drukker, en dat terwijl andere meubelwinkels de deuren kunnen sluiten, omdat het daar te duur is.

Internet Service Providers; doordat meer mensen door werkeloosheid thuis zitten is dit voor hen een goedkope vorm van vermaak. Fast-Food bedrijven; mensen geven in slechte financiële tijden minder om dure, gezonde producten en halen vaker een snelle snack die minder geld kost dan een complete zelf gekookte maaltijd. Internet dating sites: mensen gaan minder uit en willen toch contact hebben met anderen. Tweedehands kledingzaken; nieuw is veel duurder, je wilt toch weleens iets anders en je kinderen blijven gewoon groeien. Garagebedrijven; mensen zullen minder snel een nieuwe auto kopen en gaan over tot reparatie van hun bestaande auto. Particuliere beveiliging; mensen met geld zullen hun spullen willen beschermen tegen diefstal, want dit komt in barre tijden natuurlijk meer voor. Alternatieve geneeskunde; mensen zijn vaker zonder dure verzekering en zoeken het alternatieve circuit op omdat dit goedkoper is en ook helpen kan. Fitness centra; mensen willen toch ontspannen en hun tijd doden. Goedkope(re) manier van amusement. Familiebedrijven; Kunnen beter overleven omdat ze vaak met eigen middelen gefinancieerd zijn en geen duur geld is geleend. Bij nood springt de eigen familie sneller in, met geld of mankracht. Is zowiezo op de langere termijn gericht (generatie op generatie) en meer betrokken. Kies maar uit wie er het meest profijt van heeft! Toegevoegd na 9 minuten: Veilinghuizen nog vergeten. Met al die failliesementen is er genoeg te verkopen!

financiële sector zoals verzekeringen etc. Mensen gaan namelijk nu shoppen om hier goedkoper uit te zijn met alle gevolgen vandien. Ook webwinkels in het algemeen zullen het goed doen

okters, psychologen.. alle ellende die de mens krijgt te verwerken geeft bij velen psychische problemen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100