Waar kan ik het goedkoopst t-shirts met eigen opdruk laten maken?

Ik wil er graag een voor mijn neef's verjaardag geven en dat zou me helemaal te gek zijn :D

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een aantal maanden geleden was er een onderzoek bij tros radar over t-shirts bedrukken daarin werd getest op kleur en t-shirt kwaliteit 1.Fotoshirt.nl Het merk T-shirt is onbekend. Prijs per stuk inclusief verzendkosten: 15,81 euro Dit shirt is zuiver van kleur en blijft het mooiste in de was. Cijfer: 7,2 2.T-shirtonline.nl Het T-shirt is van Stedmann. Prijs per stuk inclusief verzendkosten: 14,75 euro Cijfer: 6,8 3.Albert Heijn Extern geprint bij CeWe Color. Het T-shirt is van B&C Collection. Prijs per stuk inclusief verzendkosten: 14,20 euro Cijfer: 6,5 4.Blokker Extern geprint bij Kodak. Het T-shirt is van B&C Collection. Prijs per stuk inclusief verzendkosten: 8,64 euro Cijfer: 5,8 5.Vistaprint.nl Het T-shirt is van Anvil. Prijs per stuk inclusief verzendkosten: 10,40 euro Cijfer: 5,4

Het goedkoopst is om printpapier te kopen dat speciaal geschikt is voor t-shirts. Daarop print je de afbeelding die je wilt hebben, leuk tekstje en je strijkt het op een goedkoop t-shirt. Easy does it! Gewoon te koop bij een hobbywinkel en vast ook wel bij de Hema en/of V&D.

ik laat ze maken bij vistaprint, perfect! je kunt je eigen logo gebruiken of op de site iets uitkiezen. Toegevoegd na 3 minuten: heel vaak leuke acties ook , moet je even kijken want het is echt niet duur, goedkoper dan zelf een shirt kopen en dan met van alles en nog wat aan de gang gaan. volgens mij is een shirt met eigen logo opdruk 7,95 ik heb ze vorige week voor mijn schoonzoon binnen gekregen en verzenden kan heel snel.

Bronnen:
www.vistaprint.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100