Wat is de beste volgorde voor mijn banen op mijn CV?

Ik ben op dit moment bezig om mijn CV aan te passen.
Ik heb van 2008-heden een baan. Daarnaast heb ik van 2011-2012 een baantje ernaast gehad.
Er wordt gezegd dat het meest recente werk bovenaan moet. Is dat de baan van 2008-heden of de baan waar ik later mee ben begonnen, maar inmiddels al mee gestopt ben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee de langste baan is de belangrijkste. Of dat korte baantje moet meer relevant zijn voor het werk waar je naar solliciteert. Dan zet je dat meer in de kijker

Ik zou de baan die je vanaf 2008 tot heden hebt bovenaan zetten. Dit omdat je hier je meest recente ervaring hebt opgedaan want je werkt er immers nog. Als je toekomstige werkgever dan informatie over jou gaat inwinnen bij je huidige werkgever is deze informatie de meest relevante en recente. Direct daaronder zou ik dan die andere baan zetten en dan de rest in volgorde van aanvangsjaar daar onder. Onderaan komt dus je eerste baan te staan. Je kunt dan later als je wordt uitgenodigd voor een gesprek eventueel nog toelichten waarom je die baan waar je inmiddels mee gestopt bent maar waar je later aan begonnen bent, op de tweede plaats hebt gezet maar alleen als dat te pas komt in het gesprek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100