Waar kan ik op mijn loonstrook zien hoeveel ik bijverdien als student?

Als student mag ik dus niet meer dan 13.729,80 euro bijverdienen. Maar van welk bedrag moet ik dan uitgaan?? Bruto, netto?
Op mijn loonstrook vind ik enkel de beschrijvingen: Loon loonheffing en Loon SV (dit is overigens hetzelfde bedrag) Moet ik daarvan uitgaan? Of moet ik alle netto bedragen die ik tot nu toe heb ontvangen gewoon bij elkaar optellen?

Toegevoegd na 2 minuten:
Zie de afbeelding, dat zijn de gegevens die ik op mijn loonstrook heb staan. Welke moet ik hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Van de bronsite: "Hoeveel mag je bijverdienen? De grens voor bijverdienen is in 2014 € 13.729,80. Het gaat om je verzamelinkomen of belastbaar loon. Als je de grens voor bijverdienen nadert, moet je je studiefinanciering stopzetten." Als je alleen een baan hebt, is dat het 'loon loonheffing' uit je overzicht. Dit is ook het loon zoals dat straks op de jaaropgave verschijnt. Ook wel genoemd 'fiscaal loon' en 'belastbaar loon'. Als je meer bijbanen hebt, tel je uiteraard deze bedragen bij elkaar.

Bronnen:
http://www.duo.nl/particulieren/student-hb...

Dat gaat om het bruto bedrag, die staat onder "loon loonheffing".

Je totaal in dat jaar, tot en met die maand, staat onder "cumulatief". Wil je het geheel van het voorgaande jaar weten, dan vind je dat terug op je jaaropgave

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100