Hoe kom ik zo snel mogelijk aan 400 euro?

Toegevoegd na 3 minuten:
En voor 3 april..

Toegevoegd na 12 minuten:
En nog iets, ik zit van 9 tot 5 op school en moet daarna leren voor mn se week...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

misschien is dat onderpand-idee bij een stadsbank/amsterdam een goede optie en heb je spullen die er duur genoeg voor zijn. --> Dan heb je snel geld, zoals je vraag ook was. om dezelfde vraag over een half jaar te voorkomen (wanneer je uiterlijk die spullen terug wilt) is het heel belangrijk om goed te kijken naar je uitgeef-gedrag; waar gaat je geld heen, waar zou het heen moeten gaan (heb je nog meer leningen lopen), waar wil je dat het heen gaat.. --> Daarmee krijg je grip op de output van je portemonnee En tegelijkertijd kijk je naar manieren om geld te verdienen, werken in een bijbaan is erg handig (ook voor je CV en je karakter). En als tussenoplossing of sowieso ernaast staan er tips op onderstaande link over hoe je via internet ook geld kunt verzamelen. --> daarmee zorg je voor input van je DagobertDuckPakhuis Succes! http://rechtopgeld.nl/thuiswerken_internet.php

Werken! Toegevoegd na 5 minuten: Na aanleiding van je toevoeging..Werken!

Werken! Als je 40 uur per week werkt, dan kun je, als het een beetje meezit in een halve maand 400 euro verdienen.

-werken, zoek een bijbaantje -lenen als het kan van je familie alhoewel ik hier geen voorstander van ben, maar als je het écht nodig hebt.

De geldautomaat.......? Toegevoegd na 3 minuten: Of...., de boot verkopen!

Een oud dametje beroven bij de pinautomaat. Ik ben daar hardstikke tegen, en wat mij betreft mogen ze je dan opsluiten, maar snel is het wel.

Een winkel beroven. Ik hoop dat je gepakt wordt. Toegevoegd na 3 dagen: PS Dit is geen serieus antwoord.

oude spullen verkopen via marktplaats. Je kunt zo binnen 2 dagen €400,- verdienen.....

Mee doen aan de loterij

Als je uit Amsterdam komt is er de mogelijkheid om eventuele waardevolle spullen die je zomaar hebt liggen te belenen. De stadsbank van lening voorziet erin om mensen die even krap zitten maar bijvoorbeeld een paar sieraden hebben geld te lenen tegen een onderpand. Je kan er van alles naartoe brengen, er zit iemand achter een loket en die zegt wat je ervoor kunt krijgen. Ga je erop in dan heb je een half jaar de tijd om het item terug te halen met bijbetaling van beleenkosten. Ook kun je ter plekke je item herbelenen. Wel even je paspoort meenemen en een aankoopbon wordt ten zeerste geapprecieerd :) Heb je zulks niet, dan moet je toch echt even de handen uit de mouwen steken door een baantje of bijbaantje te nemen. Lenen van familie, kennissen, raad ik altijd af, vaak komen daar hele drama's van. Succes!

Het ligt natuurlijk aan het feit hoe oud je bent; want anders is het wettelijk niet toegestaan. Maar op je rug liggen verdiend goed.

Bied je PC te koop aan,inclusief scanner/printer,dan kom je al een heel eind!

Ga naar een uitzendbureau en zeg dat je na 17.oo u en in de weekeinden beschikbaar bent . En dat je voor 3 april dat geld nodig hebt. En anders moet je keuzes maken.

Gokken. Probeer maar ééns www.joyland.com. Je krijgt zelfs €25. Welkomstbonus zonder te storten. Succes!

je ontleent op een korrekte manier met kontrakt en interest 1000 euro en je leent 600 euro aan een hogere interest uit aan wie het nodig heeft en die een waarborg biedt. Zo behoudt je 400 euro. Dit is geen innovatie maar een imitatie wat de banken dagelijks verrichten ,legaal en sociaal aanvaard.

www.voorschotje.nl

Je aanmelden bij Money Miljonair en Euro clicks. Voor elke advertentie die je aanklikt krijg je geld. Ook vrienden en bekenden die je daar aanmeld, krijg je geld voor.

Oma en opa lief aankijken, wil ook nog wel eens helpen.

IB-groep (mits je student bent)

Een loterij organiseren... Toegevoegd na 1 minuut: Ooh shit.. nixin puntjes...

Zet je kleding en overige spullen op de foto welke je niet meer draagt of overbodig is, en zet het op marktplaats. Mocht je tips willen hebben kan ik ze nog wel voor je neerzetten, maar zo kan je aardig snel toch wat bij elkaar krijgen. Ik heb het ooit voor mijn zus gedaan die een rekening voor het nuon moest betalen.

Ga 's avonds in de schoonmaak, daar vragen ze altijd mensen. Maar dan moet je wel heel veel uren draaien! Leen nooit via bank o.i.d.!!!!!!! Toegevoegd na 9 minuten: Als je dan je geld niet bij elkaar hebt, lenen van je ouders of directe familie. Door werken tot dat je alles weer terug hebt betaald. Dan misschien handig om te blijven werken voordat je weer in zo'n situatie terecht komt.

spullen verkopen.

niet zo veel geld uitgeven en een goed betaalde bijbaantje vinden en sparen maar tot 3 april :)

naar een rommelmarkt of kringloopwinkel gaan, daar goedkoop iets goeds zien te vinden en doorverkopen op internet: succes ermee of oude meubels of fiets te koop zetten voor goedkope prijs in de supermarkt

Gebukt gaan staan op het Rembrandtplein in Amsterdam

Kijk of je via de bank een lening kan krijgen. Maar, bedenk voor je die lening aangaat hoe en wanneer je deze weer terug betaald hebt!

krante wijk de ochtend krant

Vind iemand die je het bedrag wil schenken, Als je die vind dan kan ik geen legale snellere manier bedenken dan dit... Doe hier een oproep, waarom niet?

Poker spelen ;)

Ooit hebben vrienden van mij in een paar dagen iets dergelijks bij elkaar gespeeld bij winkelstraten en markt. Met hun muziek instrument. Mag vzv ik weet nog steeds in een aantal steden. Alleen moet je dan wel heel behoorlijk een instrument kunnen bespelen (of goed kunnen zingen en een spelende begeleider erbij zoeken)

Ik weet niet of je er 400 euro mee bij elkaar krijgt. Maar je zou ook mensen bij je in de straat kunnen vragen of ze eventueel karweitjes voor je hebben die je voor een bijdrage voor ze kan doen. Kost wel tijd, maar alle kleine beetjes helpen. Beetje naar het idee van heitje voor een karweitje. Dat deed ik als kind wel eens. Ook zou je aan je familie kunnen vragen of ze nog een klus voor je hebben. Succes !

Werken.

investeren op internet

Werken, lenen, spullen verkopen, muziek maken in het centrum, karweitjes, voor al deze dingen moet je wel tijd maken!

je eigen waardevolle spullen zsm verkopen.

Door heel veel te gaan werken, bijbaantjes te nemen, mee te doen aan marktonderzoeken enz.

Open een rekening bij de bank, maak dit nummer bekend door ludieke actie, op de plaatselijke tv , krant. vraag mensen 1 euro te storten op dit rekening nummer, probeer erbij uit te leggen waarvoor het is........... Soms zie je wel eens een verhaal in de Telegraaf staan, waar mensen uit het land positief of reageren .Misschien wil een journalist je wel helpen met deze actie. Veel succes en sterkte.

het zal me weer een hoop minnetjes opleveren maar daar heb ik onderhand grote..(...)aan gekregen. en ik meen dit ook serieus, want je bent zelf op zoek naar 400 euro op de ''snelste'' manier... als je boven de 18 bent zou je ''jezelf'' kunnen verkopen, hoereren, prostitueren etc. heb je die 400 in 1 dag bij elkaar hoe snel wil je hebben? suuk6!

Iedereen die normaal gesproken op je verjaardag komt vragen om alvast wat geld. en dan ipv iets krijgen op je verjaardag. stel je bent 15 dec jarig. moet je morgen je verjaardag vieren en iedereen gewoon uitnodigen. en dan geld vragen. dan komt je mischien al een heel eind. en voor de rest allemaal klusjes doen in je straat bij mensen die je kent. bv hun tuintjes doen of wat boodschappen.

Zet €3 in op 0-3 en 1-3 bij de wedstrijd psv--twente althans je ouders want je bent 15 jr bij unibet je verliest slechts 6 euro maar je wint tussen de 300 en 400 nooit geschoten is altijd mis

Geef je op als vrijwilliger voor een geneesmiddelenonderzoek. Hoeft je maar een middagje van je tijd te kosten, en de vrijwilligersvergoeding is heel fatsoenlijk.

Zoek een geschikt bijbaantje en als je daar geen tijd voor hebt dan verkoop je gewoon wat oude spullen.... .... je hebt vast nog wel iets op zolder of in de kelder! En als laatste optie kun je ook nog gokken (niet aangeraden, veel kans op geld verlies i.p.v. winst). Veel succes met je geld jacht!

Waar slaan die antwoorden, valt mee dat jullie niet zeggen dat die persoon drugs moet verkopen Het enige is dus lenen van vrienden familie of kennisen. Want lenen via de bank gaat niet door jou leeftijd. Of familie - kennisen - vrienden voor jou geld laten lenen die wel 18 jaar of ouder is. Alleen zullen ze niet zo gauw doen, omdat je het niet snel terug kan betalen en het is de vraag of je het zo wie zo wel terug betaald.

werken maar je zit op school lees ik een krantewijk mischien?

Mijn vraag is waarom heb je dit geld nodig? En hoe oud ben je? Is dit eenmalig, of is dit structureel? Eenmalig dan kan spullen verkopen de beste oplossing zijn. Structureel is het zoeken van een bijbaantje slimmer.

Je mag het wel van mij lenen tegen een aantrekkelijke rente ;-)

Kontje verkopen op het station!

Ga een maandje de ochtendkrant rond brengen, je bent kapot moe maar je hebt wel snel heel wat geld bij een!!

ga klusjes doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100