Hoe kan ik mijn baantje langer vol houden?

ik heb na lang zoeken eindelijk een baantje.
maar het baantje valt tegen, omdat het heel vroeg op de morgen is
eet ik om 6 uur s'morgens. En we hebben om 9 uur pauze dus dan hoor ik nog iets te eten maar dan krijg ik niks door mijn keel.
dus ik voel me na de pauze helemaal niet lekker en ben misselijk.
hoe kan ik dit oplossen? want ik denk dat ik hierdoor met een grote tegen zin ga werken. alvast bedankt voor jullie hulp!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer eens een drinkontbijt of kop bouillon, daar knap je vast van op om 9 uur. Probeer de voordelen van vroeg beginnen te zien, je bent vroeg klaar en dus vroeg thuis, dan heb je nog de hele dag voor jezelf. Toegevoegd na 1 minuut: Goede morgen van Campina bijvoorbeeld. http://www.campinagoedemorgen.nl/

Hoe laat sta je op andere dagen op en slaap je wel minstens 8 uur in de voorgaande nacht? Als je namelijk normaal gesproken pas rond 9 uur je bed uitrolt en gaat slapen rond 12 uur dan is het logisch dat je lichaam in de war is en gaat protesteren. Je zou dus kunnen overwegen om de dag voor je werkdag ook rond 6 uur op te staan om je lijf te laten wennen en zodat je de avond op tijd moe bent om 8 uur slaap te kunnen pakken. Verder kan het natuurlijk ook zo zijn dat je het 'gewoon' een rotbaan vind en er gestrest van wordt, heel veel mensen worden misselijk van stress..

Waarschijnlijk is het een kwestie van wennen omdat je lichaam niet gewend is om vroeg op te staan en om die tijd te ontbijten. En dat misselijk worden en je niet lekker voelen kan komen doordat je suikergehalte dan te laag is doordat je niets gegeten hebt. . Het beste is om toch iets te kunnen eten. Wat je zou kunnen proberen is, naast de reeds gegeven adviezen, om met een heel klein beetje eten te beginnen , bijv. een kwart boterham i.p.v. een hele en dit na een paar dagen verhogen tot een halve enz. (als je tenminste brood eet, maar het kan natuurlijk ook met andere dingen toegepast worden). Probeer verder de voordelen van het werk te zien. Je doet ervaring op en leert ook met allerlei situaties op het werk omgaan. Dat is altijd goed en een eventuele latere werkgever kan dan ook aan je cv zien dat je niet te lui bent om te werken. Verder leer je andere mensen kennen, je leert ook iets over werk dat je anders misschien nooit gedaan zou hebben (dat kan je later nog weleens van pas komen) en heb je iets omhanden. En je verdient natuurlijk voor het carnaval en in de tijd dat je nu aan het werk bent kun je niets uitgeven!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100