Stel, je hebt 500 euro. Waar kan je dat dan het beste in investeren?

Ik heb die 500 euro uiteraard niet nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ligt er aan wat je wilt. Je hebt nu het geld niet nodig, maar hoe zit dat over een tijdje? Wil je risico lopen met het geld of liever niet? Op dit moment is de rente laag, maar ook het rendement op beleggingen. Deposito's zijn op dit moment eigenlijk niet interessant. Sommige mensen beleggen nu graag in kunst: wat nu een schijntje kost, kan morgen veel geld opleveren. Maar ook dat is een risico, want weet jij welke kunstenaar het gaat maken? en of je moet gaan beleggen in gewone fondsen... ik weet het niet. Er zijn mensen die zeggen dat je in moet stappen op het laagste niveau, want dan kan het alleen maar beter worden. Maar dan moet je wel tegen slapeloze nachten kunnen. Ik zou eens goed rondkijken bij verschillende banken wat zij aan rente bieden. Kijk dan ook vooral wat de voorwaarden zijn, sommige banken geven een hoge rente, maar dan moet je wel het of heel lang laten staan of er zijn andere voorwaarden.

Cruise control.

mijn bruiloft...

Als je het geld niet nodig hebt vind ik dat je het het beste kunt investeren in een goed doel, dus zonder eigenbelang. Het beste goede doel vind ik SOS Kinderdorpen, vanwege de wijze waarop ze weeskinderen in hun eigen cultuur en door lokale "moeders" voorbereiden op volwassenheid.

Bronnen:
http://www.soskinderdorpen.nl/Over-SOS-Kin...

krasloten

Probeer eens te gokken op een paar aandelen,ABN amro of zo....

Het hangt ervan af wat je verstaat onder 'beste': meest winstgevend of meest veilig. Helaas zijn die twee factoren tegengesteld. Hoe groter het (mogelijke) rendement hoe groter het risico. Bovendien hangt het af van je geduld: hoe lang kun je het geld missen? Kortom, er zijn meerdere antwoorden mogelijk. Snel, veilig, veel geld verdienen met een belegging is onmogelijk. Persoonlijk zou ik het geld investeren in (staats)obligaties: veilig en een redelijk rendement. Maar je hebt wel geduld nodig.

Het beste kan je die 500 euro in je vrienden steken. Geef een leuk feestje ofzo.

Het gaat om een klein bedrag dat je niet echt nodig hebt. En je spreekt van investeren. Ik vermoed dat je er een "gokje" mee wil wagen op de beurs. Met zo'n klein bedrag kies je best voor een investering met een hefboom: door middel van opties, een turbo, sprinter of speeder.

Investeren in goud.

Koop iets voor je moeder/vriend/vriendin, en vraag daarna of die je een lange rugmassage wil geven. Dan heb je 2 vliegen in 1 klap: vriend(in)/moeder blij, en een relaxte rug.

Ik zal je mijn nummer geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100