Voor welke bedrijfstak(ken) mag de economische crisis nog wel even duren? Omdat ze hier dus goede zaken in doen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Schoenmakers, stomerijen en kleermakers. Eigenlijk alle bedrijven die spulletjes nog een "tweede ronde" kunnen geven. Maar ook wasserettes merken dat een kapotte wasmachine niet zo makkelijk meer te vervangen is. Rommelmarkten worden weer een stuk drukker bezocht en Sites als marktplaats etc doen goede zaken. Bijna elke gemeente heeft inmiddels wel een kringloop winkel en sociale werkplaatsen en dergelijke worden vaker ingeschakeld voor het opknappen van meubels/ fietsen etc.. Tweedehands is duidelijk minder taboe :)

(Gerechts)deurwaarders

De kringloopcentrums draaien goed op dit moment. En marktplaats want er wordt enorm veel 2e hands verkocht en gekocht.

kringloop winkels, 2e hands autozaken

De reintegratiemarkt spint er wel garen bij...

Psychologen Budgetcoach

Supermarkten, mensen gaan minder vaak uit eten en kopen het eten in de supermarkt. Ook verre vakanties zijn voor veel mensen onmogelijk geworden, dus vakantieparken in Nederland doen het ook niet heel slecht.

Schuldsanering. Toegevoegd na 36 seconden: Is tegenwoordig ook gewoon een bedrijfstak.

Ik hoorde laatst op de radio dat campingsport zaken het ook goed doen in deze tijd.

De handel in kluizen, loopt erg goed. Mensen vertrouwen de banken niet meer.

Schilders en installatiebedrijven... mensen knappen hun huis nu op ipv ptoberen het te verkopen... Klusjesbedrijven idem dito..vooral die in witgoed..vervangen is nu duurder dan repareren.. Fietsenmakers hetzelfde verhaal.. Garage-reparatiebedrijven idem dito... Incassoburo's en geldschieters...

De juridische afdeling ontslag UWV). Die draaien toptijden en voorlopig geen zorg of ze hun baan behouden. Terwijl dit een tijdje terug nog anders was toen het een stuk rustige was geworden. En zo scoren ze hier ook goed in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100