ik heb een uitgebreid werkverleden nodig waar kan ik dat op vragen???

ik heb een uitgebreid werkverleden nodig met bedrijven en datums waar kan ik dat opvragen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kun je niet opvragen. Zo'n overzicht dien je zelf samen te stellen aan de hand van bedrijven waar je hebt gewerkt vanaf het begin van je arbeidscarrière.. Dat lijkt me niet al te moeilijk te realiseren.

Kun je dat niet zelf in je cv opstellen of moet je een verklaring van bijv. het CAK hebben? Het CAK (vroeger CWI) houdt bij waar en wanneer je ergens gewerkt hebt.

Als je DigID hebt kun je zien op de site van het UWV. Daar worden alle banen die je hebt gehad neergezet met data erbij.

als je solliciteert en een brief stuurt hoort daar een c.v. (curriculum vitae) bij. een c.v. is een overzicht van alles wat je tot op dat moment gedaan hebt op het gebied van scholing en werk. dus middelbare school/mbo-opleiding/ hbo/-opleiding/ universiteit-richting met jaartallen en vermelding van diploma's. daarna zet je onder elkaar je werkgevers, de baan en ook daar jaartallen en bijzonderheden (op die en die dag kreeg ik die en die baan op die en die afdeling). dit is wat je zoekt, dat zul je zelf moeten schrijven en een beetje netjes bij en onder elkaar moeten zetten, dat maakt een goede indruk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100