Ik wil graag mijn huidige leningen oversluiten naar een lening,alleen bij mijn bank kan het niet. Wat kan ik nu doen? (zie mijn verdere uitleg)

Ik heb samen met mijn partner in de afgelopen jaren (helaas en heel dom!) bij verschillende bedrijven en krediet verstrekkers leningen open staan.
Nu ben ik het overzicht een beetje aan het kwijt raken en zou graag al mijn leningen over willen sluiten naar een lening bij een krediet verstrekker.
Hiervoor heb ik mijn eigen bank al benaderd (waar wij onze rekeningen hebben),maar deze zeiden dat ze ons niet konden helpen. Heb niet gevraagd waarom,maar ben bang dat het om een negatief BKR notering gaat.

Toch wil ik wel graag mijn leningen onderbrengen bij een krediet verstrekker.
Maar welke mogelijkheden zijn er? Nu mijn eigen bank al nee heeft gezegd?
Zijn er bedrijven die wel bepaalde kredieten verstrekken?

Wij hebben nergens betaal achterstanden,we betalen alles netjes op tijd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt proberen bij een andere bank of andere krediet verstrekkers. kijk voor meerdere kredietverstrekkers op de link.

Bronnen:
http://www.geldlenen.org/

Je zult met al die verschillende kredietverstrekkers een overeenkomst moeten afsluiten over de aflossing in 1 keer. Dat uitzoeken is een flinke klus, en soms zul je boeterente moeten betalen.

tegenwoordig is het heel moeilijk om nog een lening te krijgen bij een negatieve BKR notering. Er zijn geldverstrekkers die dit wel doen, maar dan tegen een veel hogere rente. Google maar op "lenen met BKR". geen antwoord maar een tip: automatisch aflossen en leven naar je inkomen. Misschien moet je een stapje terug. Je bent niet de enige in deze tijden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100