Wat gebeurt er met oliebollenkramen?

Wat gebeurt er met oliebollenkramen als het buiten seizoen is? En wat doet een oliebollen verkoper buiten seizoen? Verdien je met die paar weken genoeg om de rest van het jaar te overleven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die staan op kermissen,jaarmarkten,braderien enzovoort... Dacht je dat ze alleen met oud jaar bollen verkochten?

Natuurlijk, naar de kermis, braderie, jaarmarkt etc.

Ik denk hetzelfde als onze italiaanse ijsboer in de winter: iets anders. De ijssalon is iedere winter een riemen en tassenzaak. Hoewel ik erook één weet die dan in Italie woont en met zijn familie een boeren bedrijf runt.

Naar de kermis maar dan met een uitgebreider assortiment.

Die worden omgebouwd tot viskramen voor de Hollandse Nieuwe... :) mmmm

Die blijven gewoon oliebollenkraam,maar dan staan ze op jaarmarkten kermissen en dergelijke. De mensen die zo'n kraam runnen kunnenecht niet leven van die paar weken voor de kerst.

De kraam gaat in de schuur. Maar na de slopende oudjaar-periode, volgt er eindelijk rust voor de bakkers van oliebollen en flappen. Van januari tot december is 't devies: rolleBollen met partner.....

vele gaan de schuur in deze mensen zijn zomers kermis exploitanten en om de wintermaanden toch nog wat extra inkomsten te verkrijgen wordt er door veel exploitanten en wagen aangeschaft en in de winter oliebollen verkocht. weet dit uit ervaring met kermismensen.

Ik zie meestal na een feestje of zo dat allle olliebollen weggegooid worden...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100