Welke energie leverancier moet ik kiezen en waarom?

Ik ga verhuizen en moet een energieleverancier kiezen. Nu heeft de ene een gratis Ipad en de andere weer 50 procent korting voor de komende half jaar en ga zo maar door. Ik zie door de bomen het bos niet meer om het zo maar te benoemen. Lijkt me leuk om de nieuwste ipad te krijgen of korting maar ben erg bang dat ik dan aan iets vast zit wat ik niet wil.
graag advies gevraagd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb mij er goed in verdiept en regel energiezaken voor diverse mensen. Het ligt er aan of u veel of weinig gas en elektriciteit gaat verbruiken. Op dit moment heeft Energie Direct een mooie aanbieding, u krijgt na 1 jaar 320,00 euro terug, als u dit regelt via www.easyswitch. Ook kan Eneco een goede optie zijn, zij geven 180,00 euro bonus. Het zijn wel variabele tarieven. Maar als u verbruik laag wordt, kunt u beter voor een hoge bonus kiezen. Let wel op, dat bijvoorbeeld NL-energie hoge maandleveringskosten heeft. Eneco is daar laag mee. Ook Greenchoice kan de moeite waard zijn, daar is het gastarief erg laag. Kijk ook eens op andere vergelijkingssites, zoals www.prizewize.nl en www.gaslicht.com. U mag mij een prive-bericht sturen voor specifiekere info.

Voorzichtig met allerlei gadgets van energiebedrijven, kijk liever op onderstaande link en maak zelf uit bij wie je energie gaat kopen. per slot van rekening ben jij het die het moet betalen!!

Bronnen:
http://energiewijzer.nl/

Ik zou gaan voor de goedkoopste want dat is blijvend en daar spaart u elke maand geld mee. Die cadeaus zijn maar eenmalig.

Ik ben gegaan voor de leverancier met goede service.. al die aanbiedingen zijn mij geen problemen waard. Succes met je keuze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100