Ik ga fulltime werken in utrecht, krijg reiskosten vergoeding (38.1km) kan ik aan mijn werkgever een vast reiskostenvergoeding bedrag vragen?

Zodat ik dus bijv een maandkaart kan kopen, omdat ik pas over een week daar ga werken, heb ik nu geen geld genoeg om een maandkaart aan te schaffen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je wilt weten of je vast bedrag kunt vragen, ja dat kan, al zou dat wel vastgelegd moeten worden in je contract, vooruitbetalen van je reiskosten is niet gebruikelijk, meestal wordt dat samen met je salaris gestort, je kunt het vragen, maar ik vind dat geen goede binnenkomer en zou dat dus niet doen, je kunt je ouders, broers of zussen beter vragen het bedrag even aan je te lenen, tot je salaris binnen is en dan direct terug betalen.

Daar had mijn broer ook last van bij zijn eerste baan. Gewoon een PL afsluiten bij de bank voor het bedrag van een jaarabonnement. De maandelijkse premie als reiskostenvergoeding vragen bij je werkgever.

nee heb je ..ja kan je krijgen.. waarom zou je het NIET doen..!! je kan je a.s baas zeggen dat je niet genoeg geld hebt voor een maand kaart... het is heus geen schande..

Je zou het kunnen vragen. Als ik eerlijk ben lijkt het me wel aangezien het zo ver weg is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100