Mijn ex betaald geen kinderalimentatie meer en LBIO kan niks meer bij hem innen omdat alles op naam staat van zijn nieuwe vrouw, wat kan ik nog doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

met op naam staan heeft het niet veel te maken. blijkbaar is je ex zo arm dat hij niets heeft, en van een kale kip kan je niet plukken, of er zijn schuldeisers die je voor zijn. een andere oorzaak is geen reden om geen alimentatie te betalen. aangezien je ex ook plichten heeft zal hij aan moeten tonen dat hij zich om welke reden dan ook niet aan zijn plichten kan houden. een uitspraak als 'alles staat op naam van zijn nieuwe vrouw' is dan ook geen reden om het hierbij te laten, zowel voor jou niet als voor de LBIO niet. ik zou dus wat meer info vragen hoe de vork nu werkelijk in de steel zit.

Laat het LBIO regelmatig het inkomen e.d. van je ex checken. Als de opdracht na 2,5 jaar naar jou retour komt omdat er niet betaald kan worden, moet je zelf zorgen dat de vordering niet verjaart. Vraag even bij je contactpersoon na wanneer jullie zaak verjaart.

Bronnen:
http://www.lbio.nl/alimentatie/recht-op-al...
http://www.lbio.nl/alimentatie/veelgestelde-vragen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100