Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Nee, volgens mij niet omdat het hier geen systeembank betreft, blijft het bij een faillisement en zal er verder geen financiering aan gekoppeld worden.

Systeembank is een bak waar een heel netwerk van bedrijven en belanghebbenden omheen hangen, verankerd in de maatschappij zeg maar.

Wel hebben we met +/- 1700 medewerkers te maken die natuurlijk opgevangen moeten worden. Maar dan verkoopt Scheringa toch zijn schilderijtjes.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Nee hoor. Het gaat hier om een relatief kleine bank. Zie daar geen ramp in voor de overheidsf. Wel voor de werknemers en alle andere gedupeerde.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Nee, met name omdat de gegarandeerde bedragen dit keer niet door de staat zullen worden betaald, maar door de gezamenlijke banken. Natuurlijk, er zijn een paar grote banken op dit moment in staatshanden, maar het maakt wel een fors verschil.
(Lees meer...)
AWM
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding