Wat bedoeld men met "vragen wij om een printscreen van deze betaling en bijgevoegd in een bijlage" ?

Betaling aan firma werd gedaan via overschrijving bank.
Volgens firma werd betaling niet verricht,daarom deze vraag van firma aan mij.
Overschrijving heb ik.
Product werd gekocht via internet en nog niet geleverd

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als de overschrijving digitaal uitgevoerd is dan kan je een printscreen van die gegevens maken, en die als bijlage aan een e-mail toevoegen. Heb je een papieren overschrijving, dan kan je dat kopiëren en per post opsturen, of je kunt het scannen en op die manier als bijlage aan een e-mail hangen.

Een printscreen is een foto van je beeldscherm. Die kun je maken door op de Printscreen knop te drukken. Die zit op de bovenste rij toetsen van je toetsenbord. Je plakt hem dan in paint en slaat hem op als foto. Dan stuur je hem mee via de mail.

De bank gaat er blijkbaar van uit dat je de overschrijving per computer hebt gedaan. Als je de overschrijving inderdaad met de computer hebt gedaan, print je de betaalopdracht of de bevestiging van de bank uit. Anders stuur je gewoon een fotokopie van de bankoverschrijving.

Ze bedoelen vast een afdruk van je internet bankieren overzicht log in op je internet bankieren zoek de overschrijving op je ziet dat wel vaak in een hele overzicht van ander gegevens druk op de knop printscreen deze maakt een "foto"van je overzicht ga naar start bureau accessoires en zoek het programma paint open deze klik op bewerken en plakken of op ctrl V dan wordt de screenshot" in paint geplakt sla het op geef het een naam (sla het op als een jpg ) je kan met een teken tooltje stift of brush eventueel andere privégegevens bedekken maar zodanig dat je naam reknummer etc wel te zien is en natuurlijk de overmaking sla hem dan opnieuw op zodat die veranderingen bewaard blijven en mail hem dan als bijlage naar het bedrijf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100