wat vragen ze allemaal bij een sollicitatiegesprek van Albert Heijn??

Weet jij het antwoord?

/2500

Verschilt natuurlijk per Albert Heijn en ook wie de sollicitatie afneemt, maar in grote lijnen vragen ze vaak naar informatie over jouzelf, of je mensen kent die daar werken, soms ook of je doorgroeimogelijkheden ziet in het bedrijf (ligt er natuurlijk aan hoe oud je bent en een gerelateerde studie). Verder vragen ze naar motivatie en dat soort dingen, het is vaak een wonder als je niet toegelaten wordt bij een supermarkt, aangezien ze altijd mensen nodig hebben en je het wel heel erg bont moet hebben gemaakt in het verleden als ze je niet willen aannemen.

Ze vragen waarom je juist bij hen solliciteert. (Het antwoord: de andere supers wilden me niet, is niet echt positief)Dus bedenk waarom je daar wilt werken. Verder kunnen ze naar hobby's en studie vragen(ik ga er even vanuit dat dit een bijbaan is) Misschien heb je iets orginelers dan computeren, of kun je in ieder geval, een niet te algemene bezigheid daarop noemen. (Geen hobby hebben betekent vaak dat je nergens voor gemotiveerd bent, dus dat is niet zo goed. Een hobby zoals een teambezigheid, laat zien dat je graag met andere mensen omgaat.

Waar je aan denkt als je het woord 'alberthijen' hoort. Waarom je voor deze alberthijen gekozen hebt. Wat je motivatie is. En de rest weet ik niet meer zogoed. Het belangrijkste is dat je goeie antwoorden geven. Je moet niet erg zenuwachtig zijn. Ik heb namelijk ook bij een alberthijen gewerkt Toegevoegd na 2 minuten: Het is opzicht best simpel.

Ze vragen gewoon naar je hobby's, mensen die je kent die er werken, wanneer je beschikbaar bent en waarom je gesoliciteerd hebt.. Stelt niet zo heel veel voor..

Toen ik een gesprek had, zei degene die het interview hield dat het erg belangrijk was als het ook gewoon een fijn gesprek was. :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100