hoe kan ik het beste mijn bezwaarschrift schrijven tegen het uwv?ze eisen onterecht terugbetaling, van zogenaamd teveel uitbetaald geld.

dat is niet waar want ik woon al een tijd niet meer in die gemeente en per,ongeluk sturen ze me allerlei formulieren om uitkering te behouden. die heb ik als niet verzonden opgevat, aangezien ik geen uitkering meer ontvang daar en geeneens in die gemeente meer woon..

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien gaat het niet om geld wat je nu ontvangt, maar wat je in het verleden teveel of onterecht hebt gekregen. Als ik jou was zou ik ze bellen of ze precies kunnen aangegeven hoeveel en wanneer je bepaalde bedragen teveel zou hebben gekregen. Je kunt dan controleren of ze gelijk hebben. Als je kunt aantonen dat hun aannames niet kloppen dan kun je dat opnemen in je bezwaarschrift.

Beetje overdreven om ze hufters te noemen, u had meteen moeten reageren op onterechte brieven. Schrijf gewoon een brief met een lijstje van de fouten die zij gemaakt hebben, en uw reactie daarop. En bewijzen dat u geen geld hebt ontvangen. En noem ze in die brief geen hufters, daar is nog niemand welwillender van geworden

Als ik hufter genoemd zou worden zou ik ook het betaalde geld terugeisen. Het is een instantie die voor uitkeringen zorgt, die je geld geven. En die hufters noemen? Ben jij wel helemaal lekker? Je had gewoon moeten reageren op de brieven, en niet zomaar opvatten als onterecht. Bij het UWV WERKEN mensen. En waar mensen werken wordt weleens een fout gemaakt. Dus bel met het UWV, op een vriendelijke manier en leg je probleem uit. Dan hoor je vanzelf wat je moet doen. En als je inderdaad teveel hebt uitgekeerd gekregen moet je het terugbetalen. Tenslotte is dat geld wat werkende mensen voor JOU verdienen. Heb jij wel een adeswijziging naar het UWV gestuurd? dat had je wel moeten doen. En dat is ook logisch dat je een wijziging doorgeeft aan een instantie die voor jouw levensonderhoud zorgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100