Waar kun je aankloppen voor hulp als je geen studie hebt, geen perspectief geen vrienden geen geld geen inkomen en geen familie hebt ?

Waar kunnen ze je helpen met een planning maken, om je leven weer op te bouwen ? En uit isolement trekt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat jij zoekt is een maatschappelijk hulpverlener. je kan in je gemeentegids vinden waar die in de buurt zitten. vaak ook op internet kan je al wat vinden, bijvoorbeeld www.nim.nl ze werken kosteloos!

Probeer het eerst eens bij je huisarts maar je kunt naar de kerk gaan en een gesprek vragen met de pastoor. Ook een stichting als Sensoor (www.sensoor.nl) luistert naar je kan je verder helpen. Verder kan ook de hulpdienst van de SP je verder helpen. Zoek even op internet op waar er een bij jou in de buurt is.

Bronnen:
http://www.sp.nl/partij/praktijk/hulp.stm

Bij het UWV, die kunnen je helpen met een uitkering en scholing. Geen perpectief, geen vrienden en geen familie is heftig, dus daarmee kun je hulp vragen bij het maatschappelijk werk van de gemeente, die kunnen je verder helpen je leven op de rit te zetten. Sterkte ermee, want alle basisbehoeftes voor het opbouwen van een bestaan mis je hierin. Dus het is heel dapper dat je deze vraag stelt. De eerste stap kan natuurlijk ook de huisarts zijn. DIe weet alle wegen naar het maatschappelijk werk en de hulpinstanties te vinden.

Jeugdzorg zou je ook kunnen helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100