Ik ben gehandicapt & cronisch ziek, Waar kan ik een krediet krijgen ofzoiets ?

Hallo ,
Ik ben 19 jaar en chronisch ziek en gehandicapt.
Onlangs heb ik 1.5 jaar in een zorg instelling gewoond maar door mijn leeftijd moest ik daar vertrekken omdat ze goede hoop hadden dat ik voor mijzelf kon zorgen met hulp van thuiszorg.
Alles goed en wel .. Woon nu sinds november op mijzelf en heb nog steeds geen huursubsidie , Omdat ik recht heb op bijzondere huurtoeslag duurt het langer.. maar helaas wist ik dit niet vantevoren.. had rekening gehouden met ongeveer 2 / uiterlijk 3 maanden ..
Inmiddels ben ik best in de schulden geraakt omdat ik me huur en elektriciteit maar voor de helft kan betalen en geen krediet heb bij de bank.
Ik leef op dit moment van een Wajong-uitkering.
Weet iemand waar ik misschien een krediet kan aanvragen ? Ik woon in rotterdam/
Mijn bank kan deze alleen geven als ik een studie volg en studiefinanciering ontvang.. dus dat gaat al over. Heeft iemand misschien een tip voor mij of iets uit eigen ervaring ? Alles is welkom want op dit moment weet ik het echt niet meer en heb nu al 1500 euro schuld..
Alvast bedankt !

Weet jij het antwoord?

/2500

Een krediet is probleem verplaatsing + je schuld wordt hoger (rente), daarbij als je nu al niet goed uitkomt kom je dan al helemaal niet goed uit. Het probleem zal dus groter en groter worden. Het antwoord om contact op te nemen met je gemeente krijgt van mij een +je. Dus, morgen je gemeente bellen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100