Hoe wordt er geld verdiend met goeievraag.nl?

Want ik zie geen ads en heb nog geen spam gehad.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze verzamelen alle kennis die wij hen geven, om vervolgens met die kennis de wereld te veroveren.

Momenteel nog niet,maar in de toekomst lijkt mij dat wel de bedoeling.

Goeie vraag heeft op dit moment geen advertenties of iets dergelijks waar ze geld mee verdienen. Kortom er word volgens mij op dit moment geen geld verdient met goeie vraag. Maar misschien komen er nog in de toekomst reclame of iets dergelijks.

Ze wachten eerst tot er genoeg mensen de site bezoeken dagelijks en ze hier een beeld van hebben en dan gaan ze banners verkopen.

De spam komt nog.

Alle mailadressen en persoonsgegevens worden vroeg of laat een keer verkocht, nadat de algemene voorwaarden zijn aangepast. Straks komen er allemaal Google Ads en subtiele links naar Ilse Media sites. Mark my words!

Laten we hopen dat Ilse deze site heeft gebouwd als leuk project en geschenk aan de Nederlands-sprekende bevolking van deze planeet, en er verder geen slaatje uit zal proberen te slaan. Daar zal het echter op termijn vast toch op neerkomen...

Als deze site succesvol wordt, komen de bezoekersaantallen terecht in de statistieken van het bereik van IlseMedia. Dat trekt adverteerders aan voor álle sites van IlseMedia, dus verdienen ze er indirect toch geld mee.

Door ooit over te stappen op een vorm van advertentie. Daar is overigens niets mis mee. Google heeft bewezen dat veel geld verdienen met advertenties ook kan op een voor de internetter niet al te onprettige manier. Ook Lycos IQ had nauwelijks reclames.