wat is een goeie tweedehands verkoop site ( waar je niet meteen al van de 1e pagina af bent zoals op marktplaats, als je wat te koop zet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik de volgende: Gericht op de eigen omgeving, want je vult je woonplaats in: https://www.koopplein.nl/eindhoven/login/center.php Hier kun je met 10 advertenties een webwinkel beginnen: http://www.marktplaza.nl/user/ads.html http://www.tweedehands.nl/beheer/?adnr=&store=&bedrag=&doel=%2Fbeheer%2F&bewaar= Ook hier kun je met 10 advertenties een webwinkel openen, voor wat het waard is. http://www.speurders.nl/lopend/ http://koopjes.marktplaats.nl/useradmin/my.php?type=listings Al deze verkoopsites hebben hun voors en tegens. Ik ken mensen die van Marktplaats hun hobby hebben gemaakt en daar bijv. kleding kopen en verkopen en daar een leuke zakcent mee bijverdienen. Maar je moet er heel actief mee bezig zijn, tijd in steken.

Dan kom je uit op speurders.nl Maar goed, als je niet direct van de eerste pagina verdwijnt, is het ook wel een indicatie dat die site minder bezocht wordt dan marktplaats.

Craigslist.org, maar helaas word dit niet zo vaak gebruikt in NL

Bronnen:
www.craigslist.org

Kapaza http://nl.kapaza.be/ Tweedehands.be http://www.2dehands.be/

De mensen boven me hebben natuurlijk allebei gelijk, maar de verhouding kijkers/verkopers zal hetzelfde zijn, als je bijvoorbeeld bij marktplaats er al na 10 uur naar pagina 2 wordt gezet, en op speurders na 100 uur, wil dat niet zeggen dat er 10 keer zoveel mensen naar jouw advertentie op speurders hebben gekeken. het zou om en nabij hetzelfde gaan, dus netto schiet je er niets mee op. Maar het best kan je verkoopsite;s gebruiken die hier genoemd worden om de beste eruit te pikken, maar naar mij idee zou het niet veel schelen

aanbod.be is ook nog een goede

Bronnen:
www.aanbod.be

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100